Wie is Joris Rottiers?

Ik ben sociaal aangelegd en denk graag mee met mijn klanten. Ik doe niet enkel mijn job, ik zal ook met suggesties komen om het contact tussen jou en je klant nog sterker te maken.
Dankzij mijn kennis van grafisch & web-design kan ik jou van A tot Z begeleiden bij het opbouwen van jouw merk. Is jouw merk al gevestigd en heb je een letter tussen A en Z nodig? Geen enkel probleem. Daar denk ik graag mee over na!
Bovenop mijn ontwerpen voeg ik als meerwaarde een goede kennis van sociale media en adverteren toe. In het digitale landschap van vandaag vind ik het immers ontzettend belangrijk om op alle gebieden aanwezig te zijn en jouw doelgroep te bereiken.
Bij mij kan je dus terecht voor al jouw ontwerpen. Heb je een website nodig? Geen probleem. Een logo? Komt in orde! Visitekaartjes? Je begrijpt het ondertussen wel. Er zijn weinig digitale vragen die je aan mij kan stellen waar ik geen antwoord op te bieden heb.
Nog steeds aan het lezen? Super!
Tekst zegt veel, maar lang niet alles. Contacteer me gerust eens met jouw vragen, al is het maar voor wat meer info. Ik kijk uit naar een gesprek!