Grafisch design


Een visuele identiteit is van groot belang voor jouw zaak. Het vormt de persoonlijkheid van jouw bedrijf al lang voor mensen jou ontmoet hebben. Een eerste indruk heb je vaak niet in de hand. Denk aan de website waarlangs potentiële klanten vaak het allereerste contact leggen.

Sociale media


Je eigen Facebook en/of Instagram beheren kan tijdrovend aanvoelen. Zeker wanneer je je volledig wil focussen op je zaak en de online aanwezigheid van je bedrijf hier onder leidt. Wanneer je kiest om dit uit te besteden zal ik steeds eens kijken welke strategie het beste is voor jouw bedrijf en de sector waarin je je bevindt.

Webdesign


Een website is jouw verbinding tot jouw doelpubliek en een niet weg te denken tool vandaag de dag. Aan het ontwikkelen van een website gaat altijd een verkennend gesprek vooraf, waarin jouw noden en wensen in kaart gebracht worden alvorens deze tot een online platform vertaald worden.

Adverteren


Adverteren op Facebook en/of Instagram is een krachtige manier om jouw doelpubliek te bereiken. Je kan er een volledige strategie aan verbinden, of je kan het klein en bescheiden houden. Hoe dan ook, als je nadenkt om een advertentie te plaatsen, informeer je dan even bij mij. Vragen staat vrij!